Wie zijn wij

Wij zijn DJP Media Steenwijk, een full-service online media bureau. Wij zijn specialisten in online. Dit doen wij iedere dag weer met heel veel passie.

Wie is de man achter DJP Media Steenwijk

Wie is de man achter DJP Media Steenwijk

Ik, Dennis de Jong, ben de eigenaar van DJP Media Steenwijk. Ik ben ruim 10 jaar geleden uit passie begonnen met mijn bedrijf. Ik hou ervan om iedere dag weer oplossingen te bedenken voor mijn klanten en dan het liefst oplossingen die niet voor de hand liggen.

Ik nodig je graag uit voor een bakje koffie bij ons op kantoor!

100% inzet en langdurige samenwerking

100% inzet en langdurige samenwerking

Voor iedere klant zetten wij ons voor de volledige 100% in. Iedere klant, iedere opdracht is voor ons bijzonder en een uitdaging. De kunst is om een zo goed mogelijk product op te leveren met een gebruiksvriendelijke interface en doordachte techniek.

Wij vinden onze klanten erg belangrijk en gaan voor een langdurige samenwerking. Wij werken het liefst samen met bedrijven waarbij wij een persoonlijke klik hebben.

Iedere dag leren wij meer

Iedere dag leren wij meer

Wij proberen iedere dag weer iets nieuws te leren. Wij hebben een ruime collectie aan boeken en vooral de boeken die gaan over het menselijk brein vinden wij zeer interessant. Aan de hand van deze theorieën en onderzoeken proberen wij een product te maken die volledig afgestemd zijn op de klanten van onze klanten en met maximaal resultaat.

Interessante sites

Afspraak is bij ons ook echt een afspraak

Afspraak is bij ons ook echt een afspraak

Wij zijn geen bedrijf die “Nee” zeggen omdat het gevraagde geen standaard product is of niet iets is wat we eerder hebben gebruikt. Wij zeggen alleen “Nee” als het ook echt “Nee” is.

Wij zoeken voor iedere vraag een bijpassende oplossing. Je zult bij ons niet zo snel horen dat iets niet mogelijk is en als het niet mogelijk is, is het ook echt niet mogelijk. Althans voor ons dan :)

DJP Vlog

Wij vinden het leuk om kennis te delen. Wij maken daarom vlogs van de dingen die ons dagelijks bezig houden en als het de moeite waard is om te delen, maken wij daar een vlog over.

Bekijk onze vlogs

Neem alvast een kijkje

Partners

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk