Website laten maken

Online zichtbaar en vindbaar zijn dat is ons motto. Doordachte websites, webshops of internetapplicaties, die aansluiten bij je doelgroep. Wij helpen je graag om te zorgen dat je online het verschil kunt maken. 

Complete website laten bouwen

Complete website laten bouwen

Aan de hand van duidelijke doelstellingen bedenken wij de juiste online strategie. Als het nu gaat om een alleen een website of complete online marketing.

Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop goed te zien is op zowel de mobiele telefoon, tablet of desktop. 

All-in website pakket vanaf € 1499

Online strategie en advies

Online strategie en advies

Weet je nog niet helemaal wat je online wilt. Dan is het verstanding om eerst een online strategie plan op te stellen. Een online strategie opstellen is het maken van keuzes en het bepalen van online doelstellingen. Aan de hand van de doelstellingen is ook makkelijker het succes te meten. 

Lees meer over online marketing

Ontwerp

Ontwerp

Je website of webshops valt of staat met een goed ontwerp. Aan de hand van de structuur van de website, de inhoud en de doelstellingen maken wij een passend ontwerp. 

Wij ontwerpen website's die de doelgroep aanspreken en hier voor gebruiken de kennis die wij hebben opgedaan over hoe mensen denken en reageren. 

Zelf je website beheren

Zelf je website beheren

Alle website's die wij ontwikkelen worden voorzien van een gebruiksvriendelijk content management systeem, oftewel een CMS. Wij werken met o.a Silverstripe CMS en met Wordpress.

Via het CMS kun je eenvoudig teksten, foto's, video's en meer plaatsen op je website. Wij richten het CMS altijd helemaal op maat in voor de speciale functies op de website.

Snelle website's

Snelle website's

Wij houden van snelheid, snelle doorlooptijden, snelle service, maar vooral snelle website's. Al tijdens de bouw zorgen wij ervoor dat de website snel is en blijft. Wij meten dit ook tijdens het hele ontwikkel proces. 

Een snelle site zorgt voor een betere positie in Google, maar zorgt vooral voor een betere beleving voor de klant, en dat is wat je wil.

Lees meer over onze webhosting

Misschien vind je dit ook wel interessant

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Start met verkopen online! Wij ontwikkelingen webshops die zelf te beheren zijn. Maken koppelingen met iDeal, andere betaalproviders en transporteurs.

Lees meer over Webshop laten maken

Maatwerk Laravel applicaties

Maatwerk Laravel applicaties

Online jou opmaat gemaakt bedrijfsprogramma of applicatie voor je klant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.

Lees meer over Maatwerk Laravel applicaties

Hosting

Hosting

Sinds enige jaren zijn wij een betrouwbare partner voor de hosting en registratie van uw domeinnamen. Onze 100% cloudomgeving zorgt voor een betrouwbare en stabiele omgeving om uw website of webshop op te hosten.

Lees meer over Hosting

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk