SEA (betaalde resultaten)

Met online adverteren kun je op eenvoudige wijze je naamsbekendheid vergoten of je conversies verhogen. Je kunt gericht adverteren speciaal voor jouw doelgroep en/of regio.

Google Adwords

Google Adwords

Het bekendste en grootste platform voor het adverteren online is Google Adwords. Met Google Adwords heb je de mogelijkheid om te adverteren binnen de zoekresultaten van Google bij relevante zoekopdrachten van je klanten.

Tevens biedt Google Adwords de mogelijkheid om je advertenties te tonen binnen het Display netwerk (het tonen van banners op andere sites), Google Shopping, Youtube en is het mogelijk om remarketing toe te passen om zo onder de aandacht te blijven van bezoekers van je site.

Social Media

Social Media

Adverteren op social media (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter) heeft een grote vlucht genomen de afgelopen jaren. Wij kunnen je helpen met het succesvol opzetten van campagnes op deze kanalen. Zeker door gebruik te maken van de vele targetting opties is het adverteren op social media uitermate geschikt om tegen relatief lage kosten exact de juiste doelgroep te bereiken.

Beheer van je campagnes

Beheer van je campagnes

Het opzetten van een advertentie campagne is een, maar het onderhouden is twee. Wij kunnen je advertentie campagne monitoren en onderhouden. Wij kijken welke advertenties goed scoren en welke niet en passen dit aan. Kijken wat de kosten per klik zijn en stellen dit bij om meer conversies te halen.

Tegen een vast bedrag per maand zorgen wij voor je online marketing en zorg wij ervoor dat de advertentie kosten zo laag mogelijk blijven. Zelf spreken wij liever over het: rendement zo hoog mogelijk houden.

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk