Silverstripe CMS


De websites en online applicaties die wij bouwen worden bijna allemaal standaard uitgerust met een Content Management Systeem, oftewel CMS. 

Met een CMS is het mogelijk om eenvoudig (online) aanpassingen te doen aan een website zonder dat je als gebruiker moet kunnen programmeren. De website die wij voorzien van een CMS maken gebruik van Silverstripe. Silverstripe is een opensource framework/CMS. Silverstripe is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor vele soorten websites. Het beheren van de inhoud van een website is dankzij de bijzonder intuïtieve beheeromgeving zeer eenvoudig.

Naast dat Silverstripe zeer eenvoudig werkt is het CMS ook zoekmachine vriendelijk. Zeker met de SEO tools die DJP Media standaard inbouwt is het mogelijk om te zorgen voor een maximale SEO score.

silverstripe cms

Je kunt met het systeem een onbeperkt aantal pagina’s maken en beheren. De pagina’s kunnen eenvoudig worden aangepast met de ingebouwde WYSIWYG tekstbewerker. Kennis van HTML is dan ook niet nodig. Afbeeldingen kunnen heel gemakkelijk geüpload worden en in de pagina’s worden gebruikt. Daarbij kan de volgorde van afbeeldingen en menu-items met ‘drag-and-drop’ functionaliteit zelf worden bepaalt.

Open source

Silverstripe is open source, wat inhoudt dat je geen licentiekosten hoeft te betalen. Een zeer actieve community van ontwikkelaars heeft al een groot aantal modules en widgets ontwikkeld, en daar komen er steeds meer bij.

Veiligheid

Silverstripe is een zeer veilig systeem. Veiliger dan WordPress en Joomla. Dat het systeem veilig is wordt aangetoond door het feit dat een groot gedeelte van de overheidswebsite’s in Nieuw-Zeeland draaien op dit systeem. Ook de grootste nationale bank van Nieuw-Zeeland gebruikt Silverstripe CMS voor haar website.

Silverstripe Developer partner

DJP Media Steenwijk is een bij Silverstripe geregistreerd “Developer Partner”, dit houdt in dat wij een uitgebreide kennis hebben van Silverstripe en alle functies binnen het systeem kunnen benutten. Dit houdt voor jou in dat wij snel en betaalbaar uitgebreide website’s kunnen bouwen met Silverstripe CMS.

Bestaande site overzetten

DJP Media Steenwijk kan tegen zeer scherpe tarieven uw bestaande website omzetten naar het Silverstripe CMS of uw nieuwe website opleveren met Silverstripe als CMS. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u liever meer informatie of een demonstratie van het systeem? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk