Videoproductie en content creatie

Video's en content zorgen ervoor dat je bezoeker langer op je site blijft en verhoogt tevens de vindbaarheid van je website of webshop. Tevens zorgt dit voor een betere herkenbaarheid van je bedrijf of product.

Live stream of webinar organiseren?

Live stream of webinar organiseren?

Laat ons uw live stream of webinar faciliteren. Met onze technische kennis kunnen we ieder evenement of activiteit omzetten naar een live stream of webinar.

Hiervoor maken wij onder andere gebruik van het door ons ontwikkelde webinar platform, waar mee alles makkelijk te regelen is. Zoals bijv. aanmeldingen, reminder mails, chat en vragen stellen. Daarbij kan iedereen de webinar of live stream bekijken op zijn of haar computer, tablet of telefoon.

Onze kosten zijn zeer transparant en helder:

All-in webinar of livestream:
vanaf € 150 euro per uur (minimaal 4 uur)

Zelf-registratie met gebruik van ons streaming platform:
vanaf € 25 euro per uur

Bedrijfsfilm of internetvideo

Video's hebben een grote aantrekkingskracht op website's. Video's zorgen ervoor dat de bezoeker langer op je site verblijft. Wij hebben alle apparatuur en kennis om de mooiste (web)video's te maken.

Wij kunnen je helpen met het bedenken van onderwerpen, schrijven van het script, plannen van de opnames, videomontage en plaatsing op Youtube, Vimeo, Facebook of je eigen site.

Ik wil graag een bedrijfsvideo

Welke content diensten bieden wij nog meer aan

Webinar of livestream nodig?

Webinar of livestream nodig?

Live video registratie, livestream of webinar met 2 of meer camera's. Wij doen dit met onze mobiele regieset en remote camera's.

Lees meer over Webinar of livestream nodig?

Evenementen

Evenementen

Wij produceren ook speciale content voor evenement. Dit kan zijn een website, led schermen, video registratie of aftermovie.

Lees meer over Evenementen

Schrijven van goede teksten

Schrijven van goede teksten

Goede teksten op je site is heel belangrijk. Ze zorgen voor aandacht van de bezoeker en voor de online vindbaarheid van je site.

Lees meer over Schrijven van goede teksten

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk