SEO (zoekmachine optimalisatie)

Goede posities in de zoekmachines, dat wil natuurlijk iedereen. Door SEO op de juiste manier in te zetten kun je stabiele topposities in Google bemachtigen.

Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden analyse

Voor een goede SEO strategie is het nodig om een zoekwoorden analyse toe doen naar de zoektermen waar je graag op de gevonden wilt worden. Met de zoekwoorden analyse kunnen we bepalen welke zoektermen interessant zijn om je site voor te gaan optimaliseren en welke zoektermen het niet zien.

Welke zoektermen goed zijn is afhankelijk van het zoekvolume, concurrentie en trend. De factoren nemen wij allemaal mee om te bepalen welke zoektermen de meeste kans op succes hebben. Ook kijken we of er gerelateerde zoektermen zijn die kunnen helpen voor een extra stukje succes.

Ik wil beter gevonden worden

Structuur website

Structuur website

De basis van een goede zoekmachine bestaat uit een heldere structuur van je website. In structuur die duidelijk is voor de bezoekers, maar ook duidelijk voor de zoekmachines. 

Wij helpen je graag met het opstellen van een goede structuur voor je website of webshop.

Content maken

Content maken

Als de zoekanalyse gedaan is en de structuur van de site is bepaald is het belangrijk om te zorgen voor de juiste content. Dit zijn vaak teksten aangevuld met foto's en video's .

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen tekst, afbeeldingen en video's. Ook is het belangrijk om te zorgen voor teksten die relevant zijn voor de bezoeker. Dus geen teksten die geschreven zijn voor de zoekmachines. 

Lees meer over content creatie

Meten is weten

Meten is weten

Na dat we de site geoptimaliseerd hebben voor de zoekmachine en de juiste zoektermen hebben gebruikt, is het belangrijk om de site te monitoren om te kijken of optimalisatie resultaat heeft. 

Er is ongeveer een periode van 3 maanden nodig om het juiste effect van de zoekmachine optimalisatie in bijvoorbeeld Google te kunnen zijn. Naast het monitoren zorgen wij ook voor nieuwe content en optimalisaties aan de site met onze maandelijkse werkzaamheden.

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk