Schrijven van goede teksten

Goede teksten op je site is heel belangrijk. Ze zorgen voor aandacht van de bezoeker en voor de online vindbaarheid van je site.

De juiste tone of voice

De juiste tone of voice

Goede teksten op je site bepalen of bezoekers dit gaan lezen en of ze langer op je site blijven. Teksten vormen de basis van je site, samen met de foto's en video's vormen zijn een geheel. 

Wij werken met tekstschrijvers samen om te zorgen dat jij de beste teksten hebt op je website. Wij kunnen helpen met het schrijven van 1 tekst, maar ook voor alle teksten op je site.

SEO geoptimaliseerde teksten

SEO geoptimaliseerde teksten

Met SEO geoptimaliseerde teksten zorg je ervoor dat de teksten én leesbaar blijven voor je bezoeker én leesbaar zijn voor de zoekmachines zoals Google. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken in je teksten kun je de vindbaarheid van je site vergroten.

Wij kunnen je hier mee helpen. Samen met een zoekwoorden analyse kunnen wij een plan opstellen voor het schrijven van de juiste teksten voor je site.

Lees meer over online marketing

Vertaling van je site

Vertaling van je site

Soms is alleen een Nederlandstalige site niet voldoende voor je bedrijf. Omdat je niet alleen klanten in Nederland hebt bijvoorbeeld. Wanneer je je site richt op de taal van je bezoekers verhoogd dit het rendement van je site.

Wij werken samen met diverse vertalers en vertaalbureau's en kunnen op deze manier bijna iedere vertaling aanbieden. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden.

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk