Website Business Club Steenwijkerland

In samenwerking met FennArt reclame en marketing heeft DJP Media Steenwijk de nieuwe website ontwikkeld voor de Business Club Steenwijkerland. Beiden zijn tevens lid van deze business club.

Verbinden staat centraal op deze vernieuwde website, omdat bij de Business Club Steenwijkerland bijna 200 ondernemers zijn aangesloten en ze deze leden willen blijven verbinden.

Business Club Steenwijkerland is van mening dat door het regisseren van ontmoetingen het ondernemend vermogen toeneemt. Op de website vind je daarom een agenda met alle bijeenkomsten. Ook zijn uitgebreide bedrijfsprofielen van de leden te vinden. De nieuwe website draagt nog beter bij aan het doel van Business Club Steenwijkerland: ‘voor ondernemers, door ondernemers’.

De website is gebouwd door middel van het Silverstripe Framework en CMS. Hierdoor is het eenvoudig om aanpassingen te doen en door middel van API’s is het koppelen met externe systemen en mobiele applicaties mogelijk.

De website wordt gehost op ons supersnelle NGINX platform met unieke caching wat zorgt voor snelle laadtijden en efficient dataverbruik.

Bekijk website

Projectinfo

Opdrachtgever BC Steenwijkerland
Jaar 2017
Partner FennArt
Werkzaamheden

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk