Webshop Vuurwerkoutlet

Voor Vuurwerkoutlet Steenwijk ontwikkelden wij in 2 weken tijd een gloednieuwe Woocommerce webshop. Precies op tijd voor de start van de vuurwerk verkoop eind november was de webshop online.

Vuurwerkoutlet Steenwijk kwam bij ons omdat ze problemen hadden met hun huidige webshop. De iDeal betalingen werkten niet en hun huidige webbureau had geen tijd om dit te kunnen oplossen, met de handen in het haar kwamen ze bij ons met de vraag of wij het konden oplossen.

Helaas konden wij het probleem ook niet oplossen. De webshop was gebouwd in een eigen CMS en wij kregen geen toegang tot de broncode om het probleem op te lossen. Wij hebben toen een voorstel gedaan voor een compleet nieuwe webshop gebaseerd op het opensource en vrij verkrijgbare Wordpress en Woocommerce. Zo ziet je niet vast aan een webbouwer.

We hebben in 2 weken tijd een volledige webshop ontwikkeld met iDeal koppeling via Mollie. Tevens hebben we het bestelproces aangepast waarbij klanten aan kunnen geven op welke dag en tijdvak ze het vuurwerk in de winkel willen komen ophalen.

Bekijk website

Projectinfo

Opdrachtgever Vuurwerkoutlet Steenwijk
Jaar 2018
Werkzaamheden

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk