Webshop Bakkerij Boogaard

Voor Bakkerij Boogaard ontwikkelden wij een opvallende Woocommerce webshop. 

Bakkerij Boogaard is een lokale bakkerij gevestigd in Oldemarkt. Hun vorige website bestond uit een simpele HTML pagina met een foto en een stukje tekst, maar ze wilden graag meer.

Ze wilden als lokale bakker meer online aanwezig zijn en hun klanten de mogelijkheid bieden om brood, gebak, taarten, koeken online te bestellen. Vervolgens kan de klant kiezen om het op te halen in de winkel of thuis te laten bezorgen.

Het bezorg gebied is ± 20 kilometer rondom Oldemarkt. Binnen Woocommerce is de optie beschikbaar om bezorging af te stemmen op een bepaalde postcode gebied. Hierdoor hebben alleen klanten in de directe omgeving de optie om te kiezen voor bezorging. Anders is alleen de optie Afhalen beschikbaar.

Tevens bevat de webshop een assortiment cadeau producten. Deze producten zijn langer houdbaar en kunnen door heel Nederland verstuurd worden. Ook hierin hebben wij een onderscheidt gemaakt binnen Woocommerce. Bij cadeau producten heb je de optie om het product via DHL te versturen door heel Nederland.

Geïnteresseerd in een Wordpress met Woocommerce webshop? Neem dan contact met ons op en wij laten graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk website

Projectinfo

Opdrachtgever Bakkerij Boogaard
Jaar 2019
Werkzaamheden

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor
+31 (0) 521 - 711001

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk